Dierenvrienden

Honden, katten, paarden en alle dieren die wij in en rond ons huis houden, zijn met ons verbonden. We zouden veel meer met ze moeten praten. Al verstaan ze onze woorden niet, ze begrijpen onze boodschappen wel. Ik kan met foto of op afstand met elke dier communiceren en wordt daarvoor veel gevraagd. Ook met stervensbegeleiding en het baasje helpen het moment van mogelijke euthanasie te bepalen, heb ik veel ervaring. Dankbare dieren die in de slotfase van hun leven, juist op dat moment, nog blij en dankbaar zijn voor het contact met hun geliefde baasje en het volledige begrip.

Paarden spiegelen de mensen en ook daar kan ik paard en mens mee helpen. Bijvoorbeeld: past het zadel wel goed, het hoofdstel, voelt het bit wel prettig. Het ene paard houdt van gezelligheid en vind een pensionstal leuk een ander wil één berijder en liever één vriendje, ze vertellen het allemaal. En ik mag het doorvertellen. Een foto van uw paard is voldoende ( mag ook op telefoon)

Honden hebben ook vaak een boodschap aan hun baasjes of aan de verzorgers.

Zo heeft ieder dier wel een boodschap of verhaal te vertellen,

Ook een overleden dier, wil vaak wat zeggen wat troost kan bieden in het rouw proces. Zelfs vele jaren na het overlijden, is mijn ervaring, bij overlijden van bijvoorbeeld weer een volgend dier van eenzelfde baasje, hebben ze nog duidelijke boodschappen.

IK HOOP DAT IEDEREEN DIE DIT LEEST DUS BEGRIJPT: DIEREN HEBBEN EIGEN GEVOELENS EN DELEN DE ONZE ALS WE HET MAAR WILLEN HOREN EN ZIEN.